文献
J-GLOBAL ID:200902184583671116
整理番号:93A0667138
ケモメトリクス 天然に存在する食物ガムの性質を明らかにする新しいアプローチ
Chemometrics: A New Approach to the Characterisation of Naturally-Occurring Food Gums.
著者 (4件):
JURASEK P
(Newtech Innovation Centre, Wales, GBR)
,
KOSIK M
(Newtech Innovation Centre, Wales, GBR)
,
PHILLIPS G O
(Newtech Innovation Centre, Wales, GBR)
,
VARMUZA K
(Newtech Innovation Centre, Wales, GBR)
資料名:
Foods & Food Ingredients Journal
(Foods & Food Ingredients Journal)
号:
157
ページ:
78-91
発行年:
1993年07月
JST資料番号:
S0046A
ISSN:
0918-6786
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)