文献
J-GLOBAL ID:200902184636771444
整理番号:94A0115231
Huitlacoche(Ustilago maydis)の生産と食品的性質の評価
Production and evaluation of some food properties of huitlacoche (Ustilago maydis).
著者 (2件):
VALVERDE M E
(IPN, M<span style=text-decoration:overline>e ́</span>xico)
,
PAREDES-L<span style=text-decoration:overline>O ́</span>PEZ O
(IPN, M<span style=text-decoration:overline>e ́</span>xico)
資料名:
Food Biotechnology
(Food Biotechnology)
巻:
7
号:
3
ページ:
207-219
発行年:
1993年11月
JST資料番号:
T0388A
ISSN:
0890-5436
CODEN:
FBIOEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)