文献
J-GLOBAL ID:200902184717376116
整理番号:02A0523540
唾液成分によるクエルセチンの酸化 I 唾液ペルオキシダーゼ依存のクエルセチンの酸化と酸化生成物の特性の把握
Oxidation of Quercetin by Salivary Components. I. Salivary Peroxidase-Dependent Oxidation of Quercetin and Characterization of the Oxidation Products.
著者 (4件):
TAKAHAMA U
(Kyushu Dental Univ., Fukuoka, JPN)
,
HIROTA S
(Kyushu Women’s Univ., Fukuoka, JPN)
,
NISHIOKA T
(Kyushu Dental Univ., Fukuoka, JPN)
,
YOSHITAMA K
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
2
ページ:
148-153
発行年:
2002年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)