文献
J-GLOBAL ID:200902184752031695
整理番号:02A0270888
餅米の加工に及ぼすアミロペクチン構造の影響
Structural Differences in Amylopectin Affect Waxy Rice Processing.
著者 (4件):
OKAMOTO K
(Plant-Biotechnol. Inst., Ibaraki, JPN)
,
KOBAYASHI K
(Niigata Agricultural Res. Inst., Niigata, JPN)
,
HIRASAWA H
(Plant-Biotechnol. Inst., Ibaraki, JPN)
,
UMEMOTO T
(National Inst. Crop Sci., Ibaraki, JPN)
資料名:
Plant Production Science
(Plant Production Science)
巻:
5
号:
1
ページ:
45-50
発行年:
2002年03月
JST資料番号:
L3405A
ISSN:
1343-943X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)