文献
J-GLOBAL ID:200902185063995608
整理番号:97A0267308
ガンマ線照射による鶏肉のシェルフライフ延長とミクロフローラ変化
Shelf Life Extension of Chicken Meat by γ-Irradiation and Microflora Changes.
著者 (3件):
PRACHASITTHISAK Y
(Japan Atomic Energy Res. Inst., Gunma, JPN)
,
BANATI D
(Japan Atomic Energy Res. Inst., Gunma, JPN)
,
ITO H
(Japan Atomic Energy Res. Inst., Gunma, JPN)
資料名:
Food Science and Technology, International, Tokyo
(Food Science and Technology, International, Tokyo)
巻:
2
号:
4
ページ:
242-245
発行年:
1996年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1341-7592
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)