文献
J-GLOBAL ID:200902185308131990
整理番号:93A0212518
高コレステロール食ラットの脂質像に及ぼすパーム油,しそ油および大豆油と加齢の影響
Comparative Effects of Dietary Palm Oil, Perilla Oil, and Soybean Oil on Lipid Profiles in Differently Aged Rats Fed on Hypercholesterolemic Diets.
著者 (8件):
CHOI Y-S
(Kangweon National Univ., Chunchon, KOR)
,
AHN C
(Kangweon National Univ., Chunchon, KOR)
,
RHEE H-I
(Kangweon National Univ., Chunchon, KOR)
,
CHOE M
(Kangweon National Univ., Chunchon, KOR)
,
KIM C-H
(Kangweon National Univ., Chunchon, KOR)
,
KIM J-D
(Kangweon National Univ., Chunchon, KOR)
,
LEE S-Y
(Kangweon National Univ., Chunchon, KOR)
,
SUGANO M
(Kyushu Univ. School of Agriculture, Fukuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
57
号:
1
ページ:
65-68
発行年:
1993年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)