文献
J-GLOBAL ID:200902185622315949
整理番号:94A0504044
コーヒー生豆の画分の組成とそれらのばい煎中に生ずる揮発成分組成への寄与
Composition of green coffee fractions and their contribution to the volatile profile formed during roasting.
著者 (4件):
DE MARIA C A B
(Univ. Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, BRA)
,
TRUGO L C
(Univ. Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, BRA)
,
MOREIRA R F A
(Univ. Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, BRA)
,
WERNECK C C
(Univ. Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, BRA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
50
号:
2
ページ:
141-145
発行年:
1994年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)