文献
J-GLOBAL ID:200902185710668614
整理番号:98A0635429
HPLCを用いた食品中のラジカル捕捉活性測定法の開発
HPLC Method for Evaluation of the Free Radical-scavenging Activity of Foods by Using 1,1-Diphenyl-2-picrylhydrazyl.
著者 (4件):
YAMAGUCHI T
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
TAKAMURA H
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
MATOBA T
(Nara Women’s Univ., Nara, JPN)
,
TERAO J
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
62
号:
6
ページ:
1201-1204
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)