文献
J-GLOBAL ID:200902185785470992
整理番号:96A0542674
培養液及びモデル食品系におけるグラム陽性菌及びグラム陰性菌に対するマスチックガム(Pistacia lentiscus var.chia)の精油の抗微生物活性
Antimicrobial Activity of the Essential Oil of Mastic Gum(Pistacia lentiscus var. chia) on Gram Positive and Gram Negative Bacteria in Broth and in Model Food System.
著者 (2件):
TASSOU C C
(National Agricultural Res. Foundation, Athens, GRC)
,
NYCHAS G J E
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
資料名:
International Biodeterioration & Biodegradation
(International Biodeterioration & Biodegradation)
巻:
36
号:
3/4
ページ:
411-420
発行年:
1995年10月
JST資料番号:
E0518A
ISSN:
0964-8305
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)