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文献
J-GLOBAL ID:200902186547730630   整理番号:00A0178461

低温蒸気-加熱処理を施した葉野菜の各種成分,大腸菌,味およびテクスチャーの変化

Changes in Various Ingredients, Escherichia coli, Taste and Texture of Blade Vegetables as a Result of Low Temperature Steam-Heating Process.
著者 (7件):
KANEKO K
(Koriyama Women’s Junior Coll., Fukushima, JPN)
OTOGURO C
(Yamanashi Ind. Technol. Center, Yamanashi, JPN)
KIKUCHI S
(Koriyama Women’s Univ., Fukushima, JPN)
ODAKE S
(Yamanashi Women’s Junior Coll., Yamanashi, JPN)
SUMINO T
(Koriyama Women’s Univ., Fukushima, JPN)
TSUJI K
(Koriyama Women’s Junior Coll., Fukushima, JPN)
SAITO K
(Koriyama Women’s Univ., Fukushima, JPN)

資料名:
Food Science and Technology Research  (Food Science and Technology Research)

巻:号:ページ: 145-152  発行年: 1999年05月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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