文献
J-GLOBAL ID:200902186799627351
整理番号:98A0210839
β-カロチンのカプセル封じと保蔵のための噴霧乾燥,ドラム乾燥及び凍結乾燥の比較
Comparison of Spray-drying, Drum-drying and Freeze-drying for β-Carotene Encapsulation and Preservation.
著者 (3件):
DESOBRY S A
(ENSAIA-INPL, Vandoeuvre, FRA)
,
NETTO F M
(Univ. Estadual de Campinas, SP, BRA)
,
LABUZA T P
(Univ. Minnesota, MN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
62
号:
6
ページ:
1158-1162
発行年:
1997年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)