文献
J-GLOBAL ID:200902186838988359
整理番号:02A0287401
糊化温度が低く澱粉構造を変化させた新しいサツマイモ系統
New Sweet Potato Line having low Gelatinization Temperature and altered Starch Structure.
著者 (6件):
KATAYAMA K
(National Agricultural Res. Center, Ibaraki, JPN)
,
KOMAE K
(National Inst. Crop Sci., Ibaraki, JPN)
,
KOHYAMA K
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
KATO T
(Tochigi Prefectural Agricultural Experiment Station, Tochigi, JPN)
,
TAMIYA S
(National Inst. Crop Sci., Ibaraki, JPN)
,
KOMAKI K
(Council of Sci. and Technol. Policy Cabinet Office, Tokyo, JPN)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
54
号:
2
ページ:
51-57
発行年:
2002年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)