文献
J-GLOBAL ID:200902186846629252
整理番号:96A1031962
ウーロン茶における香気形成の研究 V 茶のアルコール系香気生成酵素β-プリメベロシダーゼの精製
Studies on the Aroma Formation Mechanism in Oolong Tea. Part V. Isolation and Characterization of a β-Primeverosidase Concerned with Alcoholic Aroma Formation in Tea Leaves.
著者 (7件):
GUO W
(Gifu Univ., Shizuoka, JPN)
,
OGAWA K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
YAMAUCHI K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
WATANABE N
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
USUI T
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
LUO S
(Hangzhou Tea Res. Inst., Ministry Internal Trade, Hangzhou, CHN)
,
SAKATA K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
60
号:
11
ページ:
1810-1814
発行年:
1996年11月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)