文献
J-GLOBAL ID:200902187543697189
整理番号:98A0205597
明らかに栄養士の業務や患者に好結果をもたらす,タイプI糖尿病患者用栄養実践ガイドライン
Nutrition Practice Guidelines for Type 1 Diabetes Mellitus positively affect dietitian practices and patient outcomes.
著者 (9件):
KULKARNI K
(Diabetes Treatment Center, Utah)
,
CASTLE G
(International Diabetes Education and Res. Center, Minn.)
,
GREGORY R
(Vanderbilt Diabetes Res. Training, Tenn.)
,
HOLMES A
(Diabetes Treatment Center in Tupelo, Miss.)
,
LEONTOS C
(Univ. Nevada Cooperative Extension, Las Vegas)
,
POWERS M
(Powers and Associates, Minn.)
,
SNETSELAAR L
(Univ. Iowa, Iowa City)
,
SPLETT P
(Splett and Associates, Minn.)
,
WYLIE-ROSETT J
資料名:
Journal of the American Dietetic Association
(Journal of the American Dietetic Association)
巻:
98
号:
1
ページ:
62-70
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
H0466A
ISSN:
0002-8223
CODEN:
JADAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)