文献
J-GLOBAL ID:200902187883251673
整理番号:00A0896954
中央及び南アフリカで生産した紅茶の品質を予測するためのCamellia sinensisの生鮮葉におけるカフェイン及びフラバン-3-オール組成の分析
Analysis of caffeine and flavan-3-ol composition in the fresh leaf of Camellia sinesis for predicting the quality of the black tea produced in Central and Southern Africa.
著者 (4件):
WRIGHT L P
(Univ. Pretoria, Pretoria, ZAF)
,
MPHANGWE N I K
(Tea Res. Foundation (Central Africa), Mulanje, MWI)
,
NYIRENDA H E
(Tea Res. Foundation (Central Africa), Mulanje, MWI)
,
APOSTOLIDES Z
(Univ. Pretoria, Pretoria, ZAF)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
80
号:
13
ページ:
1823-1830
発行年:
2000年10月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)