文献
J-GLOBAL ID:200902187973218179
整理番号:02A0449954
マカダミアナッツ仁果の成長中の脂質蓄積
Lipid Accumulation of Macadamia Nuts during Kernel Development.
著者 (5件):
KOAZE H
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
KARANJA P N
(Okayama Univ., Okayama)
,
KOJIMA M
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
BABA N
(Okayama Univ., Okayama)
,
ISHIBASHI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
28
号:
2
ページ:
67-73
発行年:
2002年03月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)