文献
J-GLOBAL ID:200902188114509079
整理番号:93A0303390
ヒマワリ(Helianthus annuus L.)種子の低分子量蛋白質 物理化学的性質に及ぼす酸性ブタノール処理の影響
Low Molecular Weight Proteins from Sunflower (Helianthus annuus L.) Seed: Effect of Acidic Butanol Treatment on the Phsicochemical Properties.
著者 (2件):
VENKTESH A
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
PRAKASH V
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
2
ページ:
193-198
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)