文献
J-GLOBAL ID:200902188482671277
整理番号:97A0907673
一般食品と発酵食品中のポリアミン含量
Polyamine Content of Ordinary Foodstuffs and Various Fermented Foods.
著者 (5件):
OKAMOTO A
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
SUGI E
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
KOIZUMI Y
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
YANAGIDA F
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
UDAKA S
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
9
ページ:
1582-1584
発行年:
1997年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)