文献
J-GLOBAL ID:200902188838533311
整理番号:95A0307205
食肉に接種した食品由来の病原菌に対する照射感受性の変動
Variations in Radiation Sensitivity of Foodborne Pathogens Associated with the Suspending Meat.
著者 (5件):
THAYER D W
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
,
BOYD G
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
,
FOX J B JR
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
,
LAKRITZ L
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
,
HAMPSON J W
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, PA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
60
号:
1
ページ:
63-67
発行年:
1995年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)