文献
J-GLOBAL ID:200902188869237850
整理番号:99A0326578
腸出血性大腸菌へのペパーミントオイルと緑茶ポリフェノール単独及び組み合わせの抗菌活性
The Antibacterial Activities of Peppermint Oil and Green Tea Polyphenols, Alone and in Combination, against Enterohemorrhagic Escherichia coli.
著者 (6件):
OSAWA K
(Lotte Central Lab. Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
SAEKI T
(Lotte Central Lab. Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
YASUDA H
(Lotte Central Lab. Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
HAMASHIMA H
(Showa Coll. Pharmaceutical Sci., Tokyo, JPN)
,
SASATSU M
(Showa Coll. Pharmaceutical Sci., Tokyo, JPN)
,
ARAI T
(Showa Coll. Pharmaceutical Sci., Tokyo, JPN)
資料名:
Biocontrol Science
(Biocontrol Science)
巻:
4
号:
1
ページ:
1-7
発行年:
1999年03月
JST資料番号:
L3233A
ISSN:
1342-4815
CODEN:
BISCFY
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)