文献
J-GLOBAL ID:200902188993808858
整理番号:93A0636014
p-ヒドロキシベンジルアルコール及びバニリンの抗酸化及び催酸化活性フリーラジカル,脳における過酸化及びベンゾエート,デオキシリボース,アミノ酸及びDNAの分解に及ぼす効果
Antioxidant and pro-oxidant activities of p-hydroxybenzyl alcohol and vanillin: effects on free radicals, brain peroxidation and degradation of benzoate, deoxyribose, amino acids and DNA.
著者 (2件):
LIU J
(Okayama Univ. Medical School, Okayama, JPN)
,
MORI A
(Okayama Univ. Medical School, Okayama, JPN)
資料名:
Neuropharmacology
(Neuropharmacology)
巻:
32
号:
7
ページ:
659-669
発行年:
1993年07月
JST資料番号:
H0537A
ISSN:
0028-3908
CODEN:
NEPHBW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)