文献
J-GLOBAL ID:200902189344119748
整理番号:01A0467266
デューラムコムギ品質へのGlu-1及びGlu-3座で支配される高分子量及び低分子量グルテニンサブユニットの影響
Influence of High Molecular Weight(HMW) and Low Molecular Weight(LMW) Glutenin Subunits Controlled by Glu-1 and Glu-3 Loci on Durum Wheat Quality.
著者 (2件):
BRITES C
(Estacao Nacional de Melhoramento de Plantas, Apartado, PRT)
,
CARRILLO J M
(Univ. Politecnica, Madrid, ESP)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
78
号:
1
ページ:
59-63
発行年:
2001年01月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)