文献
J-GLOBAL ID:200902189358587795
整理番号:01A0728973
トルコの新しい雑種ヘーゼルナッツ(Corylus avellana L.)品種の評価 脂肪酸組成,α-トコフェロール含量,無機質組成及び安定性
Evaluation of new Turkish hybrid hazelnut(Corylus avellana L.) varieties: Fatty acid composition, α-tocopherol content, mineral composition and stability.
著者 (9件):
OEZDEMIR M
,
ACKURT F
(Food Sci. and Technol. Res. Inst., Kocaeli, TUR)
,
KAPLAN M
(Food Sci. and Technol. Res. Inst., Kocaeli, TUR)
,
YILDIZ M
(Food Sci. and Technol. Res. Inst., Kocaeli, TUR)
,
LOEKER M
(Food Sci. and Technol. Res. Inst., Kocaeli, TUR)
,
GUERCAN T
(Food Sci. and Technol. Res. Inst., Kocaeli, TUR)
,
BIRINGEN G
(Food Sci. and Technol. Res. Inst., Kocaeli, TUR)
,
OKAY A
(Hazelnut Res. Inst., Giresun, TUR)
,
SEYHAN F G
(Food Sci. and Technol. Res. Inst., Kocaeli, TUR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
73
号:
4
ページ:
411-415
発行年:
2001年06月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)