文献
J-GLOBAL ID:200902189610136343
整理番号:98A0602226
デキストランとの共役によるコイの筋原線維蛋白質の熱安定性と乳化性の改良
Improved Thermal Stability and Emulsifying Properties of Carp Myofibrillar Proteins by Conjugation with Dextran.
著者 (3件):
FUJIWARA K
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
OOSAWA T
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
SAEKI H
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
4
ページ:
1257-1261
発行年:
1998年04月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)