文献
J-GLOBAL ID:200902189746759832
整理番号:93A0374045
じゃがいも澱粉の圧縮挙動について水含量の影響
The Effect of Water Content on the Compaction Behaviour of Potato Starch.
著者 (5件):
OLLETT A-L
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
KIRBY A R
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
CLARK S A
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
PARKER R
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
,
SMITH A C
(AFRC Inst. Food Research, Norwich, GBR)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
45
号:
2
ページ:
51-55
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)