文献
J-GLOBAL ID:200902190307868135
整理番号:01A0255998
マカダミアナッツとカシュウナッツの乾燥およびローストによる各脂質画分含量の変化
Changes in the Amount of Lipid Classes of Macadamia Nuts and Cashew Nuts by Drying and Roasting.
著者 (5件):
KOAZE H
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
KARANJA P N
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
ONYANGO A N
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
ISHIBASHI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
BABA N
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
27
号:
1
ページ:
11-14
発行年:
2001年01月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)