文献
J-GLOBAL ID:200902190714022194
整理番号:93A0457031
乳組成からのチーズ生産量の予測式の検討
Further Considerations in Formulas for Predicting Cheese Yield from the Composition of Milk.
著者 (4件):
EMMONS D B
(Research Branch, Agriculture Canada, ON, CAN)
,
ERNSTROM C A
(Utah State Univ., Logan)
,
LACROIX C
(Univ. Laval, PQ, CAN)
,
SAUVE P
(Canadian Lab. Accreditation Programme for Unprocessed Milk, ON, CAN)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
76
号:
4
ページ:
914-920
発行年:
1993年04月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)