文献
J-GLOBAL ID:200902190792067307
整理番号:98A0898486
機能的食品科学と活性酸化物質に対する防御
Functional food science and defence against reactive oxidative species.
著者 (8件):
DIPLOCK A T
(UMDS, London, GBR)
,
CHARLEUX J-L
(F. Hoffmann-La Roche Ltd., Basel, CHE)
,
CROZIER-WILLI G
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
,
KOK F J
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
RICE-EVANS C
(UMDS, London, GBR)
,
ROBERFROID M
(UCL, Brussels, BEL)
,
STAHL W
(Heinrich-Heine-Univ. Duesseldorf, Duesseldorf, DEU)
,
VI<span style=text-decoration:overline>N</span>A-RIBES J
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
80
号:
Supplement 1
ページ:
S77-S112
発行年:
1998年08月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)