文献
J-GLOBAL ID:200902191205598830
整理番号:95A0107654
RAPD分析 腐敗酵母の迅速な識別法
RAPD analysis: a rapid technique for differentiation of spoilage yeasts.
著者 (4件):
COUTO M M B
(TNO Nutrition and Food Research, Zeist, NLD)
,
VAN DER VOSSEN J M B M
(TNO Nutrition and Food Research, Zeist, NLD)
,
HOFSTRA H
(TNO Nutrition and Food Research, Zeist, NLD)
,
IN’T VELD J H J H
(TNO Nutrition and Food Research, Zeist, NLD)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
24
号:
1/2
ページ:
249-260
発行年:
1994年12月
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)