文献
J-GLOBAL ID:200902191327160925
整理番号:00A0627220
健常人において血中のビタミンK2(メナキノン-7)とγ-カルボキシル化オステオカルシンの値を増大させる納豆の摂取
Intake of fermented soybean (natto) increases circulating vitamin K2 (menaquinone-7) and γ-carboxylated osteocalcin concentration in normal individuals.
著者 (4件):
TSUKAMOTO Y
(Mitsukan Group Co., Ltd., Aichi, JPN)
,
ICHISE H
(Mitsukan Group Co., Ltd., Aichi, JPN)
,
KAKUDA H
(Mitsukan Group Co., Ltd., Aichi, JPN)
,
YAMAGUCHI M
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Bone and Mineral Metabolism
(Journal of Bone and Mineral Metabolism)
巻:
18
号:
4
ページ:
216-222
発行年:
2000年
JST資料番号:
L0163A
ISSN:
0914-8779
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)