文献
J-GLOBAL ID:200902191759139951
整理番号:94A0443821
High β-Glucan Oat Bran and Oat Gum Reduce Postprandial Blood Glucose and Insulin in Subjects With and Without Type 2 Diabetes.
著者 (7件):
BRAATEN J T
(Univ. Ottawa, CAN)
,
SCOTT F W
(Agriculture Canada, Ontario, CAN)
,
WOOD P J
(Agriculture Canada, Ontario, CAN)
,
RIEDEL K D
(Univ. Ottawa, CAN)
,
WOLYNETZ M S
(Agriculture Canada, Ontario, CAN)
,
BRULE D
(Agriculture Canada, Ontario, CAN)
,
COLLINS M W
(Agriculture Canada, Ontario, CAN)
資料名:
Diabetic Medicine
(Diabetic Medicine)
巻:
11
号:
3
ページ:
312-318
発行年:
1994年04月
JST資料番号:
D0238C
ISSN:
0742-3071
CODEN:
DIMEEV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)