文献
J-GLOBAL ID:200902191887792994
整理番号:98A0862213
好アルカリ性Bacillus分離株からの新規液化α-アミラーゼの酵素性質とヌクレオチドとアミノ酸の全配列
Enzymatic Properties of a Novel Liquefying α-Amylase from an Alkaliphilic Bacillus Isolate and Entire Nucleotide and Amino Acid Sequences.
著者 (9件):
IGARASHI K
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
HATADA Y
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
HAGIHARA H
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
SAEKI K
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
TAKAIWA M
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
OZAKI K
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
KAWAI S
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
KOBAYASHI T
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
,
ITO S
(Kao Corp., Tochigi, JPN)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
64
号:
9
ページ:
3282-3289
発行年:
1998年09月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)