文献
J-GLOBAL ID:200902192151636070
整理番号:96A0968427
β-ラクトグロブリン-カルボキシメチルデキストラン共役の乳化特性における多糖類含量と実効電荷の役割
Role of the Polysaccharide Content and Net Charge on the Emulsifying Properties of β-Lactoglobulin-Carboxymethyldextran Conjugates.
著者 (4件):
NAGASAWA K
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
OHGATA K
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
TAKAHASHI K
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
HATTORI M
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
9
ページ:
2538-2543
発行年:
1996年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)