文献
J-GLOBAL ID:200902192946397790
整理番号:93A0985850
ベナン産の発酵とうもろこし生地,maweの組成並びに微生物学的及び物理的特性
Composition and microbiological and physical attributes of maw<span style=text-decoration:overline>e`</span>, a fermented maize dough from Benin.
著者 (5件):
HOUNHOUIGAN D J
(Univ. Nationale du Benin, Abomey-Calavi, BEN)
,
NOUT M J R
(Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
NAGO C M
(Univ. Nationale du Benin, Abomey-Calavi, BEN)
,
HOUBEN J H
(Utrecht Univ., NLD)
,
ROMBOUTS F M
(Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
28
号:
5
ページ:
513-517
発行年:
1993年10月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)