文献
J-GLOBAL ID:200902193113639436
整理番号:02A0022102
日本人による輸入牛肉よりも好む和牛(黒毛和種)肉中の和牛香
Wagyu Beef Aroma in Wagyu (Japanese Black Cattle) Beef Preferred by the Japanese over Imported Beef.
著者 (3件):
MATSUISHI M
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Musashino-shi, JPN)
,
FUJIMORI M
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Musashino-shi, JPN)
,
OKITANI A
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Musashino-shi, JPN)
資料名:
Animal Science Journal
(Animal Science Journal)
巻:
72
号:
6
ページ:
498-504
発行年:
2001年11月25日
JST資料番号:
F0902A
ISSN:
1344-3941
CODEN:
NICKA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)