文献
J-GLOBAL ID:200902193230397303
整理番号:95A0892481
waxy(アミロースのない)コムギの作成
Production of Waxy (amylose-free) wheats.
著者 (5件):
NAKAMURA T
(Tohoku National Agricultural Experiment Station, Iwate, JPN)
,
YAMAMORI M
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci., Okinawa, JPN)
,
HIRANO H
(National Inst. Agrobiological Resources, Ibaraki, JPN)
,
HIDAKA S
(Tohoku National Agricultural Experiment Station, Iwate, JPN)
,
NAGAMINE T
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci., Okinawa, JPN)
資料名:
Molecular and General Genetics
(Molecular and General Genetics)
巻:
248
号:
3
ページ:
253-259
発行年:
1995年08月21日
JST資料番号:
C0025C
ISSN:
0026-8925
CODEN:
MGGEAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)