文献
J-GLOBAL ID:200902193627685267
整理番号:94A0076924
環日本海諸国の調味料に関する研究-II β-緩衝能から見た中国・韓国産醤油および魚醤油の特徴
Studies on seasonings manufactured in pan-Japan Sea areas-II. Characteristics of Chinese and Korean Soy and Fish Sauses on the Basis of Their β-Buffer Capacity.
著者 (4件):
REN H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
HAYASHI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
ENDO H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
WATANABE E
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
日本水産学会誌
巻:
59
号:
11
ページ:
1937-1943
発行年:
1993年11月
JST資料番号:
F0898A
ISSN:
0021-5392
CODEN:
NSUGAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)