文献
J-GLOBAL ID:200902193813695019
整理番号:02A0711807
粉末煮干しだし汁の風味および溶出成分に及ぼすだし袋の影響
Effects of Soup-Extraction Bags on the Flavor and Extractable Components of Soup Stock from Niboshi Powder.
著者 (4件):
ADACHI M
(Siebold Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
KASE A
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
HIGUCHI S
(Siebold Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
NOZAKI Y
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
53
号:
8
ページ:
785-793
発行年:
2002年08月15日
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)