文献
J-GLOBAL ID:200902193875182794
整理番号:96A0224019
味覚センサを用いた味噌の熟成度評価の研究
Monitoring of Fermentation Process of Miso (Soybean Paste) Using Multichannel Taste Sensor.
著者 (5件):
今村卓司
(九大 工)
,
都甲潔
(九大 工)
,
柳沢静子
(九大 工)
,
久米尭
(九大 工)
,
山藤馨
(九大 工)
資料名:
電子情報通信学会技術研究報告
(IEICE Technical Report (Institute of Electronics, Information and Communication Engineers))
巻:
95
号:
501(MBE95 133-155)
ページ:
43-48
発行年:
1996年01月27日
JST資料番号:
S0532B
ISSN:
0913-5685
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)