文献
J-GLOBAL ID:200902194025968299
整理番号:02A0180529
生鮮カット製品の微生物増殖と官能品質に及ぼす高酸素改変雰囲気包装の影響
Effect of high oxygen modified atmosphere packaging on microbial growth and sensorial qualities of fresh-cut produce.
著者 (4件):
JACXSENS L
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
DEVLIEGHERE F
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
VAN DER STEEN C
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
DEBEVERE J
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
71
号:
2/3
ページ:
197-210
発行年:
2001年12月30日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)