文献
J-GLOBAL ID:200902194064518853
整理番号:99A0078906
4-アルキリデン-2-イミノ-5-[4-アルキリデン-5-オキソ-1,3-イミダゾール-2-イニル]アザメチリデン-1,3-イミダゾリジン 結合アルギニンのグリオキサールとフラン-2-カルボキシアルデヒドとのメイラード反応により生成されたメラノイジン中の新規の着色物質
4-Alkylidene-2-imino-5-[4-alkylidene-5-oxo-1,3-imidazol-2-inyl]azamethylidene-1,3-imidazolidine-A Novel Colored Substructure in Melanoidins Formed by Maillard Reactions of Bound Arginine with Glyoxal and Furan-2-carboxaldehyde.
著者 (1件):
HOFMANN T
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
10
ページ:
3896-3901
発行年:
1998年10月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)