文献
J-GLOBAL ID:200902194231919474
整理番号:01A0348657
殻付直の加熱卵黄ゲルのレオロジー特性に対する貯蔵及び塩処理の影響
Effects of Egg Storage and Sodium Chloride in Heating Water on Rheological Properties of Egg Yolk Gels from Heated Shell Eggs.
著者 (4件):
NOSAKA C
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki-shi)
,
HISATSUKA T
(Guru Univ.)
,
WATANABE K
(Guru Univ.)
,
OGAWA N
(Gifu Women’s Univ.)
資料名:
日本調理科学会誌
(Journal of Cookery Science of Japan)
巻:
34
号:
1
ページ:
17-24
発行年:
2001年02月20日
JST資料番号:
Y0637A
ISSN:
1341-1535
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)