文献
J-GLOBAL ID:200902194496910835
整理番号:00A0857736
新タイプの澱粉結合ドメイン Bacillus sp.no195α-アミラーゼC末端直接反復モチーフは澱粉結合と粗澱粉分解に寄与する
New type of starch-binding domain: the direct repeat motif in the C-terminal region of Bacillus sp. no. 195 α-amylase contributes to starch binding and raw starch degrading.
著者 (4件):
SUMITANI J
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
TOTTORI T
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
KAWAGUCHI T
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
ARAI M
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Biochemical Journal
(Biochemical Journal)
巻:
350
号:
2
ページ:
477-484
発行年:
2000年09月01日
JST資料番号:
B0205A
ISSN:
0264-6021
CODEN:
BIJOAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)