文献
J-GLOBAL ID:200902194512013814
整理番号:99A0026894
大豆ホモジネート中のビタミンE,ビタミンC及びルテインの分解 普通の大豆とリポキシゲナーゼ欠損(Triple-Null)大豆の比較
Degradation of Vitamin E, Vitamin C, and Lutein in Soybean Homogenate: A Comparison of Normal Soybean and Lipoxygenase-Lacking(Triple-Null) Soybean.
著者 (2件):
SUDA I
(Kyushu National Agricultural Experiment Station, Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Kumamoto, JPN)
,
NISHIBA Y
(Kyushu National Agricultural Experiment Station, Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
9
ページ:
3708-3712
発行年:
1998年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)