文献
J-GLOBAL ID:200902194705061247
整理番号:01A0759812
‘加賀太キュウリ’の苦味果の発生と葉および果皮中の窒素,特にアミノ酸およびタンパク質含量との関係
Relationship between the Occurrence of Bitter Cucumber (Cucumis sativus L. cv. Kagafutokyuri) and Total Nitrogen, Nitrate-N, Amino Acid-N and Protein Contents in the Leaf and Peel.
著者 (4件):
KANO Y
(Ishikawa Agricultural Coll., Ishikawa)
,
GOTO H
(Ishikawa Agricultural Coll., Ishikawa)
,
FUKUDA H
(Kanazawa Agricultural Coll., Ishikawa)
,
ISHIMOTO K
(Kanazawa Agricultural Coll., Ishikawa)
資料名:
園芸学会雑誌
(Journal of the Japanese Society for Horticultural Science)
巻:
70
号:
4
ページ:
438-442
発行年:
2001年07月15日
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
0013-7626
CODEN:
EGKZA9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)