文献
J-GLOBAL ID:200902195297087301
整理番号:99A0166567
月桂樹,セージ,ローズマリー,オレガノおよびコリアンダー精油の化学組成,抗菌および抗酸化活性
Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidative Activity of Laurel, Sage, Rosemary, Organo and Coriander Essential Oils.
著者 (5件):
BARATTA M T
(Scottish Agricultural Coll. Auchincruive, Ayr, GBR)
,
DORMAN H J D
(Scottish Agricultural Coll. Auchincruive, Ayr, GBR)
,
DEANS S G
(Scottish Agricultural Coll. Auchincruive, Ayr, GBR)
,
BIONDI D M
(Inst. C.N.R. per lo Studio delle Sostanze Naturali di Interesse Alimentare e Chimico-Farmaceutico, Valverde (CT), ITA)
,
RUBERTO G
(Inst. C.N.R. per lo Studio delle Sostanze Naturali di Interesse Alimentare e Chimico-Farmaceutico, Valverde (CT), ITA)
資料名:
Journal of Essential Oil Research
(Journal of Essential Oil Research)
巻:
10
号:
6
ページ:
618-627
発行年:
1998年11月
JST資料番号:
T0943A
ISSN:
1041-2905
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)