文献
J-GLOBAL ID:200902195403977621
整理番号:93A0734092
野菜食物中のチアミン及びリボフラビンの蛍光定量
Spectrofluorometric Determination of Thiamin and Riboflavin in Vegetable Foods.
著者 (3件):
GARCIA F P
(Dep. Analytical Chemistry, Food Science and Toxicology, La Laguna, ESP)
,
DIAZ C
(Dep. Analytical Chemistry, Food Science and Toxicology, La Laguna, ESP)
,
HARDISSON A
(Dep. Analytical Chemistry, Food Science and Toxicology, La Laguna, ESP)
資料名:
Analytical Letters
(Analytical Letters)
巻:
26
号:
9
ページ:
1977-1996
発行年:
1993年09月
JST資料番号:
B0926A
ISSN:
0003-2719
CODEN:
ANALBP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)