文献
J-GLOBAL ID:200902195646053789
整理番号:96A0902780
In vitroにおける,ラットひ臓リンパ球による免疫グロブリン産生に及ぼす天然食用色素の影響
Effect of Natural Food Colorings on Immunoglobulin Production in Vitro by Rat Spleen Lymphocytes.
著者 (4件):
KURAMOTO Y
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
YAMADA K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TSURUTA O
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
SUGANO M
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
60
号:
10
ページ:
1712-1713
発行年:
1996年10月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)