文献
J-GLOBAL ID:200902195739917031
整理番号:96A0322577
ペントースを基にしたMaillard反応による4-ヒドロキシ-2,5-ジメチル-3(2H)-フラノンと4-ヒドロキシ-2(又は5)-エチル-5(又は2)-メチル-3(2H)-フラノンの生成
Formation of 4-Hydroxy-2,5-dimethyl-3(2H)-furanone and 4-Hydroxy-2(or 5)-ethyl-5(or 2)-methyl-3(2H)-furanone through Maillard Reaction Based on Pentose Sugars.
著者 (2件):
BLANK I
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
,
FAY L B
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
2
ページ:
531-536
発行年:
1996年02月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)