文献
J-GLOBAL ID:200902195755180294
整理番号:96A0700768
選択した乳酸かん菌菌株由来のペプチダーゼのモデルチーズにおける苦味除去活性
Debittering activity of peptidases from selected lactobacilli strains in model cheeses.
著者 (4件):
GOMEZ M J
(CIT-INIA, Madrid, ESP)
,
GAYA P
(CIT-INIA, Madrid, ESP)
,
NU<span style=text-decoration:overline>N</span>EZ M
(CIT-INIA, Madrid, ESP)
,
MEDINA M
(CIT-INIA, Madrid, ESP)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
51
号:
6
ページ:
315-319
発行年:
1996年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)